Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Πρώτα έρχεται η Ύβρις και μετά η Νέμεσις»: Η απάντηση του Παπανικολάου στο ασεβές ποστάρισμα του NBL!

Ο Κώστας Παπανικολάου απάντησε στο πρωινό ποστάρισμα του NBL, πρωταθλήματος της Αυστραλίας, το οποίο είχε δείξει ασέβεια στην Εθνική ομάδα υποτιμώντας την αξία των παικτών της.

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε ο Κώστας Παπανικολάου στο ποστάρισμα του επίσημου λογαριασμού του NBL, πρωταθλήματος της Αυστραλίας, το οποίο είχε υποτιμήσει τους Έλληνες διεθνείς λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά τη νίκη της Ελλάδας, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» έκανε ένα ποστάρισμα έτσι ώστε να απαντήσει στη δημοσίευση αυτή, γράφοντας «πρώτα έρχεται η Ύβρις και μετά η Νέμεσις».

Θυμίζουμε πως οι Αυστραλοί πόσταραν μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιάζει σαν... γίγαντας μπροστά στους παίκτες των «καγκουρό». Δεν έμειναν όμως εκεί, αφού έσβησαν το όνομα της Ελλάδας και το αντικατέστησαν με αυτό του «Greek Freak».

Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να υπονοήσουν ότι από τους παίκτες της «γαλανόλευκης» μόνο ο Γιάννης είναι άξιος αναφοράς, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν άκομψο και ασεβές για τους υπόλοιπους αθλητές της «επίσημης αγαπημένης».

Δείτε τα stories του Παπανικολάου:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x