Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τρομερός Φραντζεσκάκης: «Το “έλουσα” σήμερα, σόρρυ Ελλάδα, υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω στο μέλλον»!

Τρομερές ατάκες από τον Χρήστο Φραντζεσκάκη μετά τη 12η θέση που κατέλαβε στον τελικό της σφυροβολίας.

Στη δωδέκατη θέση στον τελικό της σφυροβολίας Ανδρών τερμάτισε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ολοκληρώνει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με με βολή στα 73,34 μέτρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 24χρονος σφυροβόλος φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ, μιλώντας για την εμφάνισή του στον τελικό, χαρίζοντας τρομερές ατάκες με την αμεσότητά του!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το «έλουσε» απόψε, ζητώντας συγγνώμη από τους Έλληνες και δίνοντας την υπόσχεσή του για καλύτερα πράγματα στο μέλλον!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Φραντζεσκάκη:

«Ο τελικός σήμερα ήταν μια τεράστια ευκαιρία για ένα καλό πλασάρισμα. Το «έλουσα» εγώ κανονικά. Τι να πω. Ήμουν σε φοβερή κατάσταση, το ένιωθα από το ζέσταμα. Μετά ξεκίνησε ο αγώνας και με «έφαγε» το άγχος. Ήξερα ότι ήθελε ένα ατομικό ρεκόρ για να είμαι μέσα στην 8άδα. Οπότε είπα να τα παίξω όλα, ή τους... κόβω τα πόδια ή βγαίνω απ' έξω!

Ήθελα να ρισκάρω γιατί αν δεν το έκανα θα έμενα εκτός. Είχα βρει τον εαυτό μου, ένιωθα ότι ήταν εφικτό. Η σεζόν μου έχει πάει χάλια. Δεν φεύγω από το Παρίσι ούτε χαρούμενος, ούτε όμως και στεναχωρημένος. Έχασα μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά μπορώ να πω ότι τα μετάλλια τα πήραν τα παιδιά που το άξιζαν με μέτριες ρίψεις. Εγώ το έλουσα σήμερα, σόρρυ Ελλάδα, θα επανορθώσω στο μέλλον!

Δεν με επηρέασε η πρώτη άκυρη βολή. Στη δεύτερη, χόρευα μέσα στην βαλβίδα, χάλια! Και 73 μέτρα που πήγε με τόσα λάθη που έκανα, δεν ξέρω καν γιατί βγήκε έγκυρη αυτή η βολή! Στην τρίτη είπα τώρα είναι η ώρα, αλλά πήγε άκυρη.

Έχω ξαναζήσει τέτοιες στιγμές, το στάδιο ήταν φίσκα, δεν έπεφτε καρφίτσα, τρομερή ατμόσφαιρα. Στον αγώνα δεν σκέφτεσαι τίποτα, είσαι μόνος σου με την βαλβίδα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x