Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Α. Καμμένου: «Υπήρχε τρακ - Φυσικά και τα παιδιά δεν θα επηρεαστούν, θα είναι μια χαρά»

Διαβάστε τις δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου μετά το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας πόλο με τις ΗΠΑ.

Πεπεισμένη ότι η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών δεν θα επηρεαστεί από την σημερινή ήττα από τις ΗΠΑ δήλωσε η Αλεξία Καμμένου.

«Η Νικόλ τα είπε πάρα πολύ σωστά. Προφανώς και υπήρχε ένα τρακ, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για κάποια αγωνιστικά λάθη που κάναμε, αλλά είναι γεγονός. Παίζαμε με την πιο έμπειρη ομάδα, στην πιο καλή ομάδα θα έλεγα, που για αυτές ήταν ένα παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων για εμάς ήταν μια πρεμιέρα μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω ότι μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού βελτιωθήκαμε και προς το τέλος με πιο ορθόδοξους τρόπους προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήταν απόλυτα φυσιολογικό όταν προηγήθηκαν τόσο γρήγορα να… χαθούμε λίγο. Αυτό θα το δούμε και δεν θα το επαναλάβουμε και θα είμαστε βελτιωμένες στα επόμενα παιχνίδια που είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το εάν πιστεύει ότι θα επηρεαστεί η ομάδα από τη σημερινή ήττα, ανέφερε:

«Αν ένας προπονητής φοβάται αυτό το πράγμα τότε δεν θα πρέπει να είναι ομοσπονδιακός προπονητής και δεν θα πρέπει να είναι εδώ. Οδηγήσαμε την ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια. Αλίμονο αν φοβάμαι αυτό. Δεν ήρθαμε για να γιορτάσουμε. Προφανώς και διάκριση είναι μεγάλη αλλά ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εγώ θα κοιτάξω τεχνικά να βοηθήσω την ομάδα να διορθώσει κάποια λάθη και ψυχολογικά να επανέλθουν τα παιδιά, και θα επανέλθουν και θα είναι μια χαρά», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x