Ελλάδα

Πρόβλημα με Χέινς και Παπαγιάννη

Με δύο μικροτραυματισμούς επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Τουρκία και τη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα, καθώς Χέινς και Παπαπαγιάννης έχουν τράβηγμα και διάστρεμμα αντίστοιχα.

Με δύο νέα προβλήματα ενδέχεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα τη προσεχή Κυριακή (27/03) για την Basket League. Ο λόγος για τους Μαρκέζ Χέινς και ο Γιώργο Παπαγιάννη οι οποίοι υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία το πρωί μόλις έφθασε η αποστολή από την Κωνσταντινούπολη και την αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και πιθανότατα θα παραμείνει εκτός αποστολής, ενώ ο Έλληνας σέντερ, υπέστη διάστρεμμα στον άκρο πόδα του αριστερού του ποδιού, έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν αύριο το πρωί και θα αναχωρήσουν για την Καβάλα. Σε ότι αφορά τους έτερους παίκτες που έχουν προβλήματα, οι Βλάντο Γιάνκοβιτς (γαστρεντερίτιδα) και Όγκνιεν Κούζμιτς (διάστρεμμα) η κατάσταση τους έχει βελτιωθεί και θα επανεκτιμηθεί αύριο (26/3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x