Ελλάδα

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε για τρία δεκάλεπτα εξαιρετική άμυνα.

Στη φοβερή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος παράλληλα εξήγησε και τον λόγο που μειώθηκε η διαφορά στην τελευταία περίοδο.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, χρίζοντας φαβορί τους «ερυθρολεύκους» λόγω έδρας, προσθέτοντας όμως πως πέρσι η ομάδα του τα κατάφερε περίφημα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος προπονητής:

Για την επιστροφή της ΑΕΚ από το -20 ο Αταμάν έιπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα για αυτό πήραμε και μεγάλη διαφορά. Στην συνέχεια ανοίξαμε το rotation, χαλαρώσαμε, κάναμε λάθη και η διαφορά έπεσε. Το σημαντικό είναι πως στο πρώτο μέρος κάναμε ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά την αμυντική μας επίδοση».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Τούρκος κόουτς ανέφερε:

«Είναι ένα ντέρμπι. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δυστυχώς και για τις δυο ομάδες υπάρχει παιχνίδι την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει ότι θα γυρίσουμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x