Ελλάδα

Σάκοτα: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μας… εντυπωσιάστηκαν και ξέχασαν να βάζουν λέι απ ή βολές»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις ομάδες της Ευρωλίγκα και τους υπόλοιπους, τονίζοντας πως η ψαλίδα αντί να κλείνει, ανοίγει όλο και περισσότερο.

«Ξεμπούκωσε» απέναντι στην ΑΕΚ Betsson ο Παναθηναϊκός AKTOR, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έψαχνε ψυχολογία μετά τις δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και τη βρήκε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Ένα ξέσπασμα των «πρασίνων», το οποίο ήρθε κόντρα στην Ένωση, με τον προπονητή της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, να αναφέρεται στη μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις ομάδες τις Ευρωλίγκας και τους υπόλοιπους.

Παράλληλα, ο κόουτς της ΑΕΚ στάθηκε και στην πού κακή εμφάνιση της ομάδας του για τρία δεκάλεπτα, λέγοντας την ατάκα: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μας… εντυπωσιάστηκαν και ξέχασαν να βάζουν λέι απ ή βολές».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, πρέπει να πω πως δεν ξέρω πόσο καλό είναι για το μπάσκετ όταν η διαφορά μεταξύ των ομάδων που παίζουν Ευρωλίγκα και των υπόλοιπων είναι τεράστια και μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Βλέπουμε τι παίκτες έχουν φέρει και τι ρόστερ έχουν», είπε αρχικά ο κόουτς της ΑΕΚ.

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μας… εντυπωσιάστηκαν και ξέχασαν να βάζουν λέι απ ή βολές, ή να έχουν απλές συνεργασίες που κάνουν με κλειστά μάτια. Η διαφορά δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο, αλλά και με τον όγκο, την ταχύτητα… Δημιουργήθηκε μια διαφορά που ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω και να βοηθήσω τα παιδιά», πρόσθεσε ο Σάκοτα.

Καταλήγοντας ο προπονητής της Ένωσης υπογράμμισε: «Στο τέλος και με τις αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός μας βοήθησε να τρέξουμε περισσότερο και να πιέσουμε, κάτι κάναμε, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι αυτά που δείξαμε δεν είναι αρκετά. Αυτό που μπορούμε να μάθουμε είναι να είμαστε πιο physical, πιο επιθετικοί, αλλιώς δεν έχουμε τύχη με τέτοιες ομάδες. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας είναι αλλού. Θα είναι καλό αν κερδίσουμε κάτι από τη σημερινή εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x