NBA

Τραυμάτισε τον Χάρντεν στο μάτι ο Γκριν και… το’ χει ξανακάνει

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πήγε να… βγάλει το μάτι του Τζέιμς Χάρντεν.

Ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του Ντρέιμοντ Γκριν στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν λίγο έλειψε να του βγάλει το μάτι στην πρώτη περίοδο του Game 2 των ημιτελικών της Δύσης. Ο «μούσιας» αποχώρησε για λίγο από το ματς και επέστρεψε με κατακόκκινα μάτια.

«Πονάει, μετά βίας μπορώ να δω. Προσπάθησα να επιστρέψω στο ματς για να βοηθήσω όπως μπορούσα την ομάδα μου», δήλωσε ο ηγέτης των Ρόκετς μετά το ματς, ενώ ερωτηθείς πώς θα τον επηρεάσει αυτός ο τραυματισμός στο υπόλοιπο της σειράς, απάντησε: «Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή βλέπω θολά. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να είναι καλύτερα».

Πάντως ο Γκριν είναι… σεσημασμένος σε πρόκληση τέτοιων τραυματισμών. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει κάτι ανάλογο στον Λεμπρόν Τζέιμς (όταν έπαιζε ακόμη στους Καβαλίερς) και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ (των Κλίπερς). Ο ίδιος πάντως δήλωνε πως έγινε πάνω στη φάση. «Διεκδικούσαμε ένα ριμπάουντ και έκανα το λάθος να τον πετύχω στο μάτι. Μετά του ζήτησα συγγνώμη και ήθελα να δω πώς είναι, γιατί τέτοια πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία από το μπάσκετ», τόνισε.

Δείτε την επίμαχη φάση και τα προηγούμενα θύματα του Γκριν:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x