NBA

Το απίθανο σχόλιο της πρώην συζύγου του Πίπεν για τον σάλο με το συμβόλαιό του

Ο Σκότι Πίπεν έγινε… viral και η πρώην σύζυγός του πήρε θέση.

Στα πρώτα δύο επεισόδια του Last Dance έγινε αναφορά και στη ρήξη στις σχέσεις του Σκότι Πίπεν με την διοίκηση των Μπουλς λόγω του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 1997. Ο συνοδοιπόρος του Μάικλ Τζόρνταν ήταν το νούμερο δύο της ομάδας σε προσφορά, αλλά μόλις έκτος σε απολαβές, καθώς πριν τη σεζόν 1991/92 είχε υπογράψει οκταετές συμβόλαιο για… μόλις 18 εκατ. δολάρια! Αυτό τον έφερνε μόλις στην 122η θέση μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων στο ΝΒΑ και συνιστούσε κατάφορη αδικία για την προσφορά του.

Φυσικά όλο το Twitter γέμισε με σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα. Η τελευταία πρώην σύζυγος του θρύλου των Μπουλς (έχει τρία διαζύγια), Λάρσα Πίπεν, έδωσε την απάντησή της: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά ο Σκότι τα πήγε αρκετά καλά», έγραψε ποστάροντας μια είδηση πως ο «Ινδιάνος» κέρδισε σχεδόν 110 εκατ. δολάρια στην διάρκεια της καριέρας του.

Ο Πίπεν είναι 96ος στη λίστα με τις συνολικές απολαβές παικτών από την καριέρα τους στο ΝΒΑ, ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν 140ος με κάτι λιγότερο από 90 εκατ. δολάρια. Στις τρεις πρώτες θέσεις είναι οι Κέβιν Γκαρνέτ (334 εκατ.), Κόμπι Μπράιαντ (323 εκατ.) και Λεμπρόν Τζέιμς (306 εκατ.).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x