NBA

Ρεκόρ καριέρας ο Ντόντσιτς, τη νίκη όμως ΝτεΡόζαν και Σπερς (video)

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τα ξημερώματα, με ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, ωστόσο οι Σπερς πανηγύρισαν στο τέλος την νίκη με σκορ 113 – 108, στην παράταση.

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ συνέχισε ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος απέναντι στους Σπερς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του από την στιγμή που μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην ήττα των Ντάλας Μάβερικς, στο ντέρμπι του Τέξας.

Ο 19χρονος Σλοβένος, έκανε επαγγελματικό ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, καταγράφοντας 31 πόντους (11/18 σουτ και 4/6 τριπ), 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, στα 39 λεπτά όπου αγωνίστηκε. Από κοντά σε απόδοση, τον νεαρό άσο ακολούθησαν οι Χάρισον Μπαρνς με 18 και Ντένις Σμιθ με 22 πόντους, αντίστοιχα.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή εμφάνιση της εφετινής τρίτης επιλογής του «draft», δεν στάθηκε ικανή, προκειμένου να φύγουν οι Μάβερικς με την νίκη από το «AT&T Center», των Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να πάρουν την νίκη στην παράταση με 113 – 108 (κανονική διάρκεια 102 - 102), με τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν να συνεχίζει εξίσου τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την φανέλα των Σπερς.

Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ, ήταν για άλλη μια φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Σπερς, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους (12/21 σουτ), 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ στα 42 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Σπερς ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με έξι αθλητές να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Συμπεριλαμβανομένου του ΝτεΡόζαν, πάνω από 10 πόντους πέτυχαν οι Ρούντι Γκέι (15π), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (20π), Μπρίν Φορμπς (12π), Πάτρικ Μιλς (10π) και Μάρκο Μπελινέλι (13π).

Δείτε τα βίντεο:









Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x