NBA

Μάτζικ: Συμβουλές στον Ντέιβις και «σπόντες» για τους… λίγους

Απόλυτα δίκαιη ήταν η πρόκριση των Σανς εις βάρος των Λέικερς, σύμφωνα με τον Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος έδωσε και τις συμβουλές του στον Άντονι Ντέιβις.

Οι πολύ καλύτεροι και ανώτεροι Σανς απέκλεισαν στον πρώτο γύρο των playoffs τους Λέικερς, με τον Μάτζικ Τζόνσον να θεωρεί πως ήταν απόλυτα δίκαιη η πρόκριση των «Ήλιων», βγάζοντάς τους και το… καπέλο.

Από ‘κει και πέρα, ο θρύλος της ομάδας του Λος Άντζελες έδωσε τις συμβουλές του στον Άντονι Ντέιβις, ενώ παράλληλα θεωρεί πως θα πρέπει να γίνει γενικό… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, μέσα στο καλοκαίρι.

Τέλος, ο Μάτζικ τόνισε πως με τις εμφανίσεις τους έχουν περάσει στο επίπεδο του σούπερ σταρ οι Τρε Γιανγκ των Χοκς, Ντέβιν Μπούκερ των Σανς και ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Μόντι Γουίλιαμς, σε έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του μπάσκετ, Κρις Πολ, στον Ντέβιν Μπούκερ και στους Σανς για την πρόκρισή τους επί των Λέικερς», ανέφερε στο πρώτο του «τιτίβισμα» ο Μάτζικ, για να συνεχίσει, δίνοντας συμβουλές στον Άντονι Ντέιβις:

«Μερικές συμβουλές στον Άντονι Ντέιβις (έναν από τους Top5 παίκτες του ΝΒΑ) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού… Την επόμενη σεζόν να επιστρέψεις στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην καριέρα σου στο ΝΒΑ και ο προσωπικός γυμναστής σου να σε κάνει πιο δυνατό, όχι πιο μεγαλόσωμο. Να προσλάβεις ένα φυσιοθεραπευτή για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους τραυματισμούς σου και σκέψου ακόμη και τη γιόγκα, καθώς θα σε βοηθήσει».

Στη συνέχεια, μίλησε για αλλαγές στο ρόστερ: «Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, έχει πολλή δουλειά να κάνει αυτό το καλοκαίρι, καθώς αρκετοί παίκτες δεν ήταν καλοί κατά τη διάρκεια της σειράς με τους Φίνιξ Σανς».

Για να καταλήξει: «Κατά τη διάρκεια των playoffs τρεις αστέρες έγιναν σούπερ σταρ μέσα από τις εμφανίσεις τους, μέχρι στιγμής στη σεζόν, οι Τρε Γιανγκ, Ντέβιν Μπούκερ και Λούκα Ντόντσιτς».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x