NBA

Και… πάλι θέμα με τον Μπάτλερ στους Τίμπεργουλβς!

Ο Τζίμι Μπάτλερ… έθεσε τον εαυτό του εκτός αγωνιστικής δράσης για τα επόμενα παιχνίδια των Τίμπεργουλβς, πιέζοντας έτσι για ανταλλαγή.

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Τζίμι Μπάτλερ «τάραξε» τον κόσμο του NBA με την απόφασή του να ζητήσει ανταλλαγή από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Και ενώ το ξεκίνημα της χρονιάς βρήκε τον 29χρονο σταρ να παραμένει κάτοικος Μινεάπολης και, μάλιστα, να υπολογίζεται κανονικά, πολύ πίστεψαν πως οι δύο πλευρές βρήκαν μια «χρυσή τομή» στην ήδη τεταμένη σχέση τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σαμ Καράνια, ο Τζίμι Μπάτλερ ανακοίνωσε την Τετάρτη στη διοίκηση των «λύκων» πως δεν θα λάβει μέρος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, αρχής γενομένης από τo αποψινό εντός έδρας αγώνα κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.

Με αυτήν του τη στάση ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς θέλει να πιέσει τους Τίμπεργουλβς να προχωρήσουν άμεσα το θέμα ανταλλαγής του. Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό το «σίριαλ» θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να βρεθεί μια λύση και να αποχωρήσει ο Μπάτλερ από την ομάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x