NBA

Η βραδιά του «buzzer beater» στο ΝΒΑ (vids)

Το τρίποντο είχε την τιμητική του τα ξημερώματα στο ΝΒΑ, καθώς σημειώθηκαν μια σειρά από άκρως εντυπωσιακά τρίποντα στις χτεσινές αναμετρήσεις, εκ των οποίων δύο με «buzzer beater».

Οι ιδιαίτερα υψηλές πτήσεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ συνεχίστηκαν για ακόμη μια βραδιά, με τα δύο πανομοιότυπα «buzzer beater» τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου που σημείωσαν οι Πολ Τζορτζ και Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ να «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, λίγα δεύτερα πριν την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου κόντρα στους Φίνιξ Σανς πέτυχε ένα άκρως εντυπωσιακό, «buzzer beater» τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου, διαμορφώνοντας το σκορ περιόδου 96 – 76 υπέρ των Θάντερ.

Το επίτευγμα του Τζορτζ, μιμήθηκε λίγες ώρες αργότερα και συνάδελφός του, Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ, των Λος Άτζελες Κλίπερς, ο οποίος με την λήξη της 1ης περιόδου πέτυχε εξίσου «buzzer beater» τρίποντο από το κέντρο, για να διαμορφώσει σκορ περιόδου 28 – 20 υπέρ της ομάδας του, στην αναμέτρηση εναντίον των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς.

Δείτε τα βίντεο:








Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x