NBA

Ζητάει τα… λεφτά του πίσω από τους φίλους των Σανς ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Τα χρήματα από το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από το ΝΒΑ, εξαιτίας κάποιων σχολίων για τον Ντέβιν Μπούκερ, θέλει… πίσω ο Ντρέιμοντ Γκριν από τους φίλους των Σανς!

Τα… λεφτά του πίσω!

Με αρκετή δόση χιούμορ και με αφορμή την πρόκριση των Σανς στα ημιτελικά της Δύσης, ο Ντρέιμοντ Γκριν θυμήθηκε κάποιες δηλώσεις που έκανε πέρυσι αναφορικά με τον Ντέβιν Μπούκερ, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων από το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των Γουόριορς είχε πει πως θα ήταν καλύτερο για τον δυναμικό γκαρντ να αποχωρήσει από το Φίνιξ και να πάει σε μία ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Παρ’ τε τον φίλο μου από το Φίνιξ! Θα πρέπει να πάει κάπου, ώστε να παίξει σπουδαίο μπάσκετ και να νικήσει!», ήταν τότε το σχόλιό του.

Με την πρόκριση, λοιπόν, τον «Ήλιων» εις βάρος των Λέικερς, ο Γκριν έκρινε πως θα έπρεπε να… αποπληρωθεί για τη δικαίωσή του, καθώς εννοούσε ότι η ομάδα του Φίνιξ θα έπρεπε να φέρει… βοήθεια στον Μπούκερ.

«Προς όλους τους φίλους των Σανς που μου στέλνετε αναφορικά με αυτά που είχα πει για τον Μπούκερ. Είστε όλοι αχάριστοι και θα πρέπει να με ευχαριστείτε (σ.σ. ανέφερε γελώντας)! Εκείνη την ημέρα, επιτέλους αποφάσισαν ότι χρειαζόταν ΒΟΗΘΕΙΑ. Λατρεύω που το βλέπω αυτό! Θα ξεκινήσω έναν… έρανο, ώστε να μου δείξετε την ευγνωμοσύνη σας και να μου πληρώσετε τα 50.000 δολάρια!», ανέφερε στο χιουμοριστικό «τιτίβισμά» του ο έμπειρος φόργουορντ και πρόσθεσε: «Και μετά θα τα δώσω για φιλανθρωπικό σκοπό».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x