Ελλάδα

Πετρίδης: «Ισχυροποιήθηκε ακόμα περισσότερο για να παραμείνει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός AKTOR»

Ο Γιώργος Πετρίδης επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η απόκτηση του Τσεντί Οσμάν ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναφέρθηκε στις λύσεις που αποκτάει πλέον ο Εργκίν Αταμάν.

Στην πληρότητα του Παναθηναϊκού AKTOR μετά τη ολοκλήρωση και της μεταγραφής του Τσεντί Οσμάν, η οποία επιτρεπει στον Εργκίν Αταμάν να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Θα έλεγα ότι η μεταγραφή του Οσμάν, επειδή έγινε πολύ γρήγορα η κίνηση αυτή, ήταν μια ξαφνική προσθήκη. Εγώ θεωρούσαμε ότι ίσως μέσα στη σεζόν να γινόταν κάποια κίνηση, ανάλογα και με τις ανάγκες του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Οσμάν ακουγόταν για την Ρεάλ Μαδρίτης, είχε ενδιαφέρον και από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής από αυτή την κούρσα και απέσπασε την υπογραφή του. Είναι μια μεταγραφή βόμβα, χτίζει το πιο ποιοτικό ρόστερ μετά το 2009. Με πληρότητα σε όλες τις γραμμές, με παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και πλέον ο Αταμάν έχει πολλές λύσεις σε κάθε θέση. Αναβαθμίζει πλήρως το ρόστερ για να παραμείνει στην κορυφή και θα μπορεί να φτάνει πλέον μέχρι και τη άκρη του πάγκου ο Αταμάν, Δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια παρότι κατέκτησε δύο τίτλους πέρσι», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως η απόκτηση του Τούρκου φόργουορτ δεν είχε να κάνει με την μεταγραφή του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, αλλά προέκυψε από τις ανάγκες των «πράσινων», καταγράφοντας και άλλες περιπτώσεις που δε προχώρησαν στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε πως είναι πολύ σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν έκατσε με… σταυρωμένα χέρια μετά την κατάκτηση της Euroleague αλλά αντιθέτως έκανε τρεις πολύ σημαντικές κινήσεις για να διατηρήσει στα σκήπτρα του.

Ενώ εκτίμησε ότι υπάρχει ένας μήνας ακόμα μέχρι την πρεμιέρα του «επτάστερου» στην Euroleague προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο το κλειστό του ΟΑΚΑ, χωρίς να αποκλείεται η αντιστροφή έδρας με την Μπάγερν Μονάχου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x