Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Ημέρα Οσμάν, έρχεται και ο Ναν και έφυγαν για Costa Navarino

Απόψε (20:40) η άφιξη του Οσμάν για τον Παναθηναϊκό, που αναμένει στην Αθήνα και τον Ναν εν όψει του τριημέρου στο Costa Navarino.

Μετά από οκτώ μέρες προετοιμασίας στη Σλοβενία, η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR επιστρέφει σήμερα στη βάση της έχοντας κατακτήσει χθες το τουρνουά της Τσεντεβίτα στη Λιουμπλιάνα.

Το γεγονός της ημέρας, πάντως, είναι η άφιξη, στις 20:40, του Τσεντί Οσμάν. Ο Τούρκος φόργουορντ, που χθες ανακοινώθηκε, έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν έχοντας κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα ατομικές προπονήσεις.

Στην Αθήνα θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Κέντρικ Ναν, που επίσης δούλεψε ατομικά στις ΗΠΑ, με τους πρωταθλητές να είναι πλέον σε πλήρη σύνθεση από τη νέα εβδομάδα.

Σημειώνεται πως το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση, καθώς τα μέλη της ομάδας και τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα φιλοξενηθούν στο Costa Navarino, για το… άτυπο δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος και Ευρωλίγκας.

Στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου θα αντιμετωπίσουν Μπάγερν και Μακάμπι στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Σε αυτά τα ματς αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο Γιουρτσεβέν και Οσμάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x