sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Λεμπρόν, Πόποβιτς, Γιάννης και άλλοι αποθεώνουν τον Οσμάν

Δείτε τι έχουν δηλώσει μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ σε ανύποπτο χρόνο για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τσεντί Οσμάν.

Την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των μεγάλων με τους οποίους έχει συνεργαστεί έχει κερδίσει ο Τσεντί Οσμάν. Ο Τούρκος φόργουορντ που απέκτησε ο Παναθηναϊκός έχει κατά καιρούς συγκεντρώσει τα εγκωμιαστικά σχόλια σπουδαίων προσωπικοτήτων του ΝΒΑ, όπως του Λεμπρόν Τζέιμς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Το sport-fm.gr συγκέντρωσε μερικές από αυτές τις δηλώσεις για τον 29χρονο άσο:

Λεμπρόν Τζέιμς: «Είναι από τους πιο αγαπημένους παίκτες που είχα σε όλη μου την καριέρα. Είναι σφουγγάρι, δουλεύει πολύ και είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Παρότι δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί στο Κλίβελαντ, έχουμε ακόμη επικοινωνία. Βλέπει κανείς πόσο αγαπά το παιχνίδι».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Για την Ευρώπη είναι… killer, πρόβλημα για κάθε άμυνα».

Γκρεγκ Πόποβιτς: «Είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά στην ομάδα. Είναι ωραίος τύπος, μπαίνει στο παιχνίδι και κάθε φορά είναι θετικός, παίζει με διάθεση και ενέργεια. Είναι επαγγελματίας, ένα σκληρό παιδί που τα πάει καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Παίζει με αυτοπεποίθηση και για την ομάδα».

Παναθηναϊκός: Λεμπρόν, Πόποβιτς, Γιάννης και άλλοι αποθεώνουν τον Οσμάν

Ντόνοβαν Μίτσελ: «Δεν τρέχω καν στην επίθεση όταν εκείνος έχει ανοιχτό γήπεδο μπροστά του. Ξέρω πως θα πάρει την μπάλα και θα τελειώσει τη φάση. Είναι καταπληκτικός στον αιφνιδιασμό. Παίζει καταπληκτικά και στις δύο πλευρές του παρκέ και προσφέρει πολλά στην ομάδα».

Ντάριους Γκάρλαντ: «Η αυτοπεποίθησή του όλο και μεγαλώνει. Κερδίζει τα λεπτά του στο παρκέ και τα εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό, καθώς είναι πολύ ουσιαστικός σε άμυνα και επίθεση. Τον χρειαζόμαστε για να μας δίνει αυτή τη σπίθα».

Ρίκι Ρούμπιο: «Είναι πολύ καλός φίλος. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να σουτάρει πολύ καλά, κινείται πολύ καλά μακριά από την μπάλα. Παρότι είναι σχετικά μικρός, έχει εμπειρία και βοηθά πολύ τους Καβαλίερς. Ξέρει καλά να παίζει μπάσκετ».

Τάιρον Λου: «Είναι ένας παίκτης που δίνει πολλά στην ομάδα. Μπορεί να μαρκάρει από το ‘1’ ως το ‘3’, δίνει καλές βοήθειες στην άμυνα, είναι πάντα στη σωστή θέση και μπορεί να προσφέρει λύσεις στην επίθεση. Έχει πολύ καλή αντίληψη του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x