Stoiximan Super League

«Σε προφορική συμφωνία με Άντονι Μαρσιάλ η ΑΕΚ»!

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Άντονι Μαρσιάλ! Συνεχίζονται οι επαφές των δύο πλευρών.

Για το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ πηγαίνει η ΑΕΚ, θέλοντας να ρίξει μία ακόμα «βόμβα» στο καυτό φετινό μεταγραφικό της παζάρι!

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο Ισπανό δημοσιογράφο της «Relevo» Ματέο Μορέτο, η «Ένωση» φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά! Μάλιστα, οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα.

Υπενθυμίζεται πως η περίπτωση του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ακούγεται πρώτη φορά για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς είχε παίξει «δυνατά» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, τότε η περίπτωση δεν προχώρησε.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 28χρονος δεξιοπόδαρος φορ βρισκόταν πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο, με το deal να χαλάει εξαιτίας των εξωπραγματικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, όπως ανέφεραν διεθνή Μέσα.



Αναμφίβολα, ο 30 φορές διεθνής στράικερ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα της πιάτσας που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα, με την ΑΕΚ να δίνει μεγάλη μάχη για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής και ίσως μία από τις κορυφαίες της ιστορίας της!

Ο εκρηκτικός άσος αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου κατέγραψε συνολικά 317 συμμετοχές με 90 γκολ και 47 ασίστ. Πέρσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεβίλλη, έχοντας μία μέτρια σεζόν με 12 αγώνες και μόλις 1 γκολ.

Εφόσον προχωρήσει η περίπτωσή του και καταλήξει σε «γάμο», τότε, ο Ματίας Αλμέιδα θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τους Λιβάι Γκαρσία, Φραντζί Πιερό, αλλά και τον Αντονί Μαρσιάλ σε μια από τις πιο πλήρεις γραμμές κρούσης στην ιστορία της!

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Γενάρη του 2018, όταν ο Μαρσιάλ ήταν 22 ετών, κοστολογούταν στα 65 εκατομμύρια ευρώ (!), όντας εκείνη την εποχή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η πορεία της καριέρας του μπορεί να μην ήταν η ανάλογη με τις υψηλότατες φιλοδοξίες που υπήρξαν για εκείνον, ωστόσο, παραμένει ένας κορυφαίος επιθετικός που - εφόσον - έρθει στη χώρα μας θα κάνει τεράστια διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x