Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μονακό έχει μπει εσχάτως ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Η ομάδα του Πριγκιπάτου ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ και σε μια πρώτη κρούση που του έχει κάνει φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά μεγαλύτερες απολαβές από τις 700.000 ευρώ που έχει εισπράττει ετησίως από τον Ολυμπιακό.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του 34χρονου άσου δεν υπάρχει κάποια ρήτρα και θα πρέπει να συναινέσουν οι Πειραιώτες για να γίνει μια τέτοια μετακίνηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επαφή από τους Μονεγάσκους με τον Ολυμπιακό για πρόταση με κάποιο buy out.

Σημειώνεται πως ο «Σακ» αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από τον Φεβρουάριο του 2020 και καθιερώθηκε στο επίπεδο της Ευρωλίγκας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο παίκτης εκτιμά πολύ όσα του έχει προσφέρει ο προπονητής και ο σύλλογος, ενώ λατρεύει την Ελλάδα. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να αποκλειστεί τίποτα για το μέλλον του.

Αν, πάντως, ο ΜακΚίσικ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως θα αντικατασταθεί. Για την ώρα οι Πειραιώτες αναμένουν την αποδέσμευση του Σάσα Βεζένκοφ από τους Ράπτορς και την οριστική απεμπλοκή του από το ΝΒΑ για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του και στη συνέχεια θα εξετάσουν τις όποιες επόμενες κινήσεις, είτε αφορούν σε αποχωρήσεις (με τον Πετρούσεφ να είναι στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και τον Μπραζντέικις στην έξοδο), είτε σε επιπλέον προσθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x