Ανοιχτή είναι η επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, όπως αναφέρεται σε Μέσα στη Σερβία.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, έχει προκαλέσει… κυκλοφοριακό στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ονειρεύονται να κάνουν ξανά δικό τους τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ. Ο διεθνής άσος φόρεσε τη φανέλα τους τη σεζόν 2022-23 και στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στον μαγικό κόσμο του NBA, προτού επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό των Πειραιωτών, με τους οποίους σε 22 ματς είχε 6,3 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ.

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», τονίζουν αρκετά Μέσα, ενώ στην ιστοσελίδα «Mozzart» επισημαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Πετρούσεφ σε γνώριμα λημέρια. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, τόνισε ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ψάχνεται για να προσθέσει στο δυναμικό της έναν παίκτη που να αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».

Πρόσφατα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ είχε δηλώσει: «Το πιθανότερο είναι να μείνω. Έχουμε συμβόλαιο, όμως σήμερα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Παίκτες που έχουν συμβόλαιο φεύγουν. Οπότε θα δούμε. Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι, αλλά δεν προβλέπεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x