Ελλάδα

Ζέρβας: «Η επιστροφή Βεζένκοφ δείχνει πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων και μεταγραφής»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ και τις επόμενες κινήσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Συμφωνία που δείχνει τις προθέσεις του Ολυμπιακού και των Αγγελόπουλων χαρακτήρισε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ.

«Ο Βεζένκοφ αποφάσισε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και για συναισθηματικούς λόγους, αλλά και γιατί η διοίκηση τού έδειξε έμπρακτα πόσο πολύ τον θέλει πίσω και τον προορίζει για ηγέτη της ομάδας για 4-5 χρόνια. Μιλάμε για μια συμφωνία που μαζί με τα μπόνους μπορεί να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ. Είναι μια μεταγραφή που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ και ότι οι Αγγελόπουλοι είναι ισχυροί και δεν ψάχνουν να πουλήσουν, όπως έλεγαν μερικοί», τόνισε.

«Απομένει να γίνουν τα τυπικά, οι Ράπτορς δεν καίγονται να τον κρατήσουν και περιμένουμε την αποδέσμευσή του. Μετά θα μπει για 48 ώρες σε μια λίστα, όπου θα είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ, ωστόσο από τη στιγμή ο παίκτης έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι απίθανο να τον πάρει άλλη ομάδα», πρόσθεσε.

Όσο για το ντόμινο που μπορεί να φέρει η επιστροφή του Βεζένκοφ; «Υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον Πετρούσεφ, τον Πίτερς και τον ΜακΚίσικ. Είναι δεδομένη η επιθυμία να έρθει ένας παίκτης στο 2-3 και δεν θα μου κάνει εντύπωση να υπάρξουν αποχωρήσεις. Αν δεν φύγει κανείς, τότε εννοείται πως σταματούν εδώ οι μεταγραφές. Αν όμως φύγουν ένας ή και δύο παίκτες, μπορεί να γίνει κάποια κίνηση. Εγώ θα κρατούσα τον Πετρούσεφ, ο Πίτερς με τον Βεζένκοφ να παίζει 32+ λεπτά θα περιοριστεί σε έναν ρόλο που δεν του αξίζει μετά τη χρονιά που έκανε. Όμως ο Μπαρτζώκας θα αποφασίσει», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x