Ελλάδα

ΔΕΑΒ: Πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ σε Λεσόρ και Λαρεντζάκη

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με 20 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο τους Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, λόγω του μεταξύ τους επεισοδίου μετά τη λήξη του Game 3 των τελικών στο ΟΑΚΑ.

Με πρόστιμο τιμώρησε έναν παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR και έναν του Ολυμπιακού η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δέχθηκαν χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ έκαστος, για το μεταξύ τους επεισόδιο στο παρκέ του ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Με την υπ’ αριθμ. 44/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος δύο φυσικών προσώπων –επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚTOR και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) εις έκαστον για σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Ο.Α.Κ.Α. μετά την λήξη του αγώνα ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ACTOR – ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στις 10/06/2024 για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x