Ελλάδα

Μαντζούκας στο sport-fm.gr: «Έχουμε δείξει κάποια πολύ καλά πρώτα σημάδια, θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο»

Δηλώσεις στο sport-fm.gr έκανε μετά την άνετη νίκη της Εθνικής μας επί του Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του Τουρνουά Acropolis, ο Λευτέρης Μαντζούκας!

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση και παρουσιάζοντας πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 86-57 του Μαυροβούνιου για την πρεμιέρα της στο Τουρνουά Acropolis και συνεχίζει με αισιοδοξία την προετοιμασία της ενόψει Προολυμπιακού!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στο sport-fm.gr και στον Δημήτρη Παπαδήμα, τονίζοντας ότι η «γαλανόλευκη» πρέπει να στηριχτεί στην άμυνά της, ενώ έχει δείξει πολλά θετικά πρώτα σημάδια αλλά παράλληλα χρειάζεται και βελτίωση για να καταφέρει τελικά να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μαντζούκας στο sport-fm.gr:

Για τι κρατάει από το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο: «Θεωρώ πως ήταν μια πολύ καλή αναμέτρηση για εμάς, γιατί μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Όλα πήγαν καλά, βγάλαμε ρυθμό μέσα από την άμυνά μας, πιέσαμε και βγάλαμε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Κάναμε αυτά που θέλαμε να κάνουμε, τρέξαμε την ομάδα, ήμασταν και εύστοχοι, όλα τα παιδιά βοήθησαν, έπαιξαν καλό μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι η μεγαλύτερη δύναμη της Εθνικής ενόψει Προολυμπιακού: «Θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνά μας και να βγάζουμε εύκολα καλάθια στους αιφνιδιασμούς μας».

Για το αν έχει εντοπίσει κάτι που πρέπει να διορθωθεί ή να βελτιωθεί ενόψει Προολυμπιακού: «Αρχικά, με την έλευση του Γιάννη, πρώτα ο Θεός, θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα. Σίγουρα, έχουμε δείξει κάποια πολύ καλά πρώτα σημάδια, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και είναι σίγουρο ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x