Το σχόλιό του για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ με σκορ 4-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε στον άερα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
«Η πνευματική προετοιμασία της ομάδας ήταν ανύπαρκτη, απ' ότι φάνηκε. Οι παίκτες πήγαιναν σε όλες τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες δεύτεροι. Η 11άδα που επέλεξε ο κόουτς αποδείχθηκε λανθασμένη. Το χειρότερο απ' όλα ήταν ότι η ΑΕΚ ήταν σε... λειτουργία πτήσης, δεν υπήρχε καν προσπάθεια και διάθεση για να πάρει το παιχνίδι.
Είναι μία ήττα-πισωγύρισμα, η ομάδα δεν είχε χαρακτήρα και προσωπικότητα, είναι και ένα καλό χαστούκι στην εμπιστοσύνη στον Αλμέιδα για το πώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τα παιχνίδια. Πολύ κακή βραδιά για τον Ρότα, κακή παρουσία από Γιόνσον, Περέιρα και Μάνταλο. Δεν υπάρχει γενικώς παίκτης που να ξεχώρισε», είπε μεταξύ άλλων.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Διαβάστε Επίσης
Η πιο βαριά ήττα της ΑΕΚ επί Αλμέιδα - Πότε ήταν η τελευταία συντριβή σε ντέρμπι για τους «κιτρινόμαυρους» Ολυμπιακός: Μόνος του στην κορυφή 13 μήνες μετά! Αλμέιδα: «Δεν υπάρχουν εξηγήσεις, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος» Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε σχεδόν ένα τέλειο παιχνίδι - Πολύ δύσκολα την Πέμπτη οι Κάρμο και Τσικίνιο» Νικολακόπουλος: «Όταν έχεις 15 σκυλιά του πολέμου και τέτοια έδρα, ο θρίαμβος είναι δεδομένος»! Δήλωση με νόημα από Ηλιόπουλο: «Για το αποψινό ματς, το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του…»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.