Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρεται για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με γνωστό Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, σέντερ φορ της Φλαμένγκο με παρουσία και στην εθνική Βραζιλίας.

Ένα νέο όνομα για την επίθεση του Παναθηναϊκού προέκυψε από τη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε, ανέφερε πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, σέντερ φορ της Φλαμένγκο γνωστό ως «Γκαμπιγκόλ».

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε διερευνητικές επαφές για τον 27χρονο επιθετικό, τον οποίο σκέφτεται ως αντικαταστάτη του Φώτη Ιωαννίδη, στην περίπτωση που ο Έλληνας φορ πωληθεί.

Παράλληλα, ωστόσο, φαίνεται πως ο Μπαρμπόσα βρίσκεται στα «ραντάρ» της Παλμέιρας, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και έχει σκοπό να περιμένει μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για να συζητήσει μια πιθανή ανανέωση συνεργασίας.

Ο Μπαρμπόσα θεωρήθηκε στην αρχή της καριέρας του ένα wonderkid του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και πήγε από τη Σάντος στην Ίντερ, με την οποία όμως αγωνίστηκε ελάχιστα με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην πατρίδα του. Με τη Φλαμένγκο αριθμεί εντυπωσιακά νούμερα, καθώς έχει 274 εμφανίσεις, 145 γκολ και 39 ασίστ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x