Ευρώπη

Χάινς: «Ήμασταν σαν αδέρφια στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό πετύχαμε» (video)

Στο οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε εκείνη την εποχή στον Ολυμπιακό, απέδωσε ο Κάιλ Χάινς τις επιτυχίες που πανηγύρισε η ομάδα του Πειραιά.

Σαν… αδέρφια ήταν οι παίκτες στον Ολυμπιακό την εποχή που αγωνιζόταν εκεί ο Κάιλ Χάινς, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Αρμάνι Μιλάνο.

«Αυτό που έκανε ξεχωριστή εκείνη την ομάδα ήταν η χημεία της, εντός και εκτός παρκέ. Ακόμη και σήμερα, εάν δω τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, τον Άντιτς, τον Ντόρσεϊ και τον Σλούκα έχουμε ακόμη εκείνες τις αναμνήσεις και αυτά που πετύχαμε. Ήταν η χημεία μας. Ήμασταν όλοι σαν αδέρφια εντός και εκτός παρκέ. Και αυτός ήταν ο λόγος που καταφέραμε όλα αυτά. Ο ένας εμπιστευόταν τον άλλον και γενικά ο ένας συμπαθούσε τον άλλον. Όλοι θέλαμε το καλύτερο για τον συμπαίκτη μας, τόσο εκτός, όσο και εντός του γηπέδου», δήλωσε σχετικά ο Αμερικανός για τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για τις τέσσερις Ευρωλίγκες που κατέκτησε: «Είναι τεράστια τιμή, ένα σπουδαίο επίτευγμα, συνειδητοποιώ πως είμαι στην κορυφή μιας λίστας με σπουδαίους Αμερικανούς παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα και έχουν χτίσει μεγάλη καριέρα εδώ. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, μια τιμή αλλά ελπίζω ότι μπορώ να κερδίσω ακόμα μία ή δύο Ευρωλίγκες πριν τελειώσει η καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x