Ευρώπη

Επαναλαμβάνεται λόγω διαιτητικού λάθους το Αφιόν-Φενέρμπαχτσε

Την απόφαση να επαναληφθεί το Αφιόν-Φενέρμπαχτσε, που είχε λήξει 62-64, πήρε η τούρκικη ομοσπονδία έπειτα από ένσταση των γηπεδούχων για ένα διαιτητικό λάθος.

Δεκτή έκανε την ένσταση της Αφιόν η τουρκική ομοσπονδία, αποφασίζοντας να επαναληφθεί ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε εξαιτίας ενός διαιτητικού λάθους.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε επικρατήσει δύσκολα με 64-62 την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει, μαζί με άλλες δύο, το τρίτο χειρότερο ρεκόρ (7-14) του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Φενέρμπαχτσε είχε πάρει την κατοχή της μπάλας έπειτα από τεχνική ποινή που είχε δοθεί στην Αφιόν στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό οδήγησε τους γηπεδούχους στο να καταθέσουν ένσταση.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η ένσταση που κατέθεσε η Αφιόν σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, το οποίο διεξήχθη την 1η Μαρτίου, συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο αγώνας, με την άποψη ότι έγινε λάνθασμένη εφαρμογή του κανόνα. Η ημερομηνία του αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, βάσει του προγράμματος των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x