Μουντιάλ

Απέδρασε απ’ τη Χιλή η Βραζιλία, στοπ της Βενεζουέλας στην Αργεντινή

Νίκη 2-1 με ανατροπή και γκολ στο 89’ για τη Βραζιλία στη Χιλή, ενώ η Βενεζουέλα ήρθε 1-1 απέναντι στην Αργεντινή.

Πέρασε από τη Χιλή η Βραζιλία, «κόλλησε» στη Βενεζουέλα η Αργεντινή.

Επιστροφή στις νίκες με δύσκολο «διπλό» για τη «σελεσάο», η οποία επικράτησε 2-1 για την 9η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, λυγίζοντας τους γηπεδούχους με γκολ στο 89ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Βάργκας που αιφνιδίασε τον Έντερσον. Στη συνέχεια πίεσαν για 2ο γκολ και έχασαν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος του ημιχρόνου άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και ισοφάρισαν με ωραία κεφαλιά του Ιγκόρ Ζεσούς.

Στο δεύτερο μέρος η Βραζιλία είχε τον έλεγχο και τις καλές φάσεις, με τον Λουίς Ενρίκε να της χαρίζει τους τρεις βαθμούς με γκολ στο 89ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ με το αριστερό έπειτα από ωραίο ελιγμό.



Η Βενεζουέλα κατάφερε να κάνει ζημιά στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή. Αφού της έκοψε δύο βαθμούς με το 1-1. Ο Οταμέντι εκμεταλλεύτηκε καραμπόλα έπειτα από στατική φάση και πλάσαρε από κοντά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι. Ο Ροντόν έφερε την αναμέτρηση στα ίσα στο 65ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σοτέλδο από τα αριστερά. Στο 0-0 έμειναν Ισημερινός και Παραγουάη.



Πάντως, η ομάδα του Σκαλόνι παραμένει στην κορυφή με 19 βαθμούς, ενώ η Κολομβία είναι στους 16 και ακολουθεί η Ουρουγουάη στους 15 με ματς λιγότερο. Στην 4η θέση είναι η Βραζιλία με 13.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x