Ευρώπη

Σολέρ: «Νιώσαμε πως ο Ερτέλ μάς κοροϊδεύει»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα κατηγόρησε ανοιχτά τον Γάλλο γκαρντ.

Κανένα ίχνος… μεταμέλειας για τους χειρισμούς της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση του Τομά Ερτέλ δεν έχει το κλαμπ, όπως τόνισε ο αθλητικός διευθυντής, Αλμπέρ Σολέρ.

Όπως τόνισε, όταν διέρρευσαν οι επαφές του Γάλλου γκαρντ με τη Ρεάλ ένιωσαν πως ο παίκτης κοροϊδεύει την ομάδα στην οποία ανήκει, αλλά ισχυρίστηκε πως ουδέποτε τον παράτησαν στην Κωνσταντινούπολη.

«Από τη στιγμή που ο Ερτέλ μάς είπε πως δεν είναι μέλος της ομάδας, μας ενημέρωσε πως δεν θέλει να είναι στην αποστολή στα παιχνίδια με Μπανταλόνα και Εφές. Τότε άρχισε να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες αλλά μας ζήτησε να ταξιδέψει με το τσάρτερ της ομάδας για να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του. Ταξίδεψε μαζί μας, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας. Πέρασε το διάστημα εκείνο μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά μας ζήτησε να προπονηθεί και το έκανε, δεν ήταν όμως μέλος της αποστολής. Τότε μάθαμε πως διαπραγματευόταν όχι με τουρκική ομάδα, αλλά με κάποια από την ACB και νιώσαμε πως μας κοροϊδεύει. Ποτέ δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος στην Τουρκία. Έμεινε εκεί με τον ατζέντη του και το κλαμπ φρόντισε για την επιστροφή του αλλά και για τα έξοδα του ξενοδοχείου του, γιατί παραμένει παίκτης μας. Η απόφαση που πήραμε ήταν η σωστή, γιατί δεν ήταν μέλος της αποστολής μας», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι φυσιολογικό να θέλει να αποχωρήσει τώρα που δεν υπολογίζεται και θα βοηθήσουμε για να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό. Η προθεσμία για μετακίνηση από μια ομάδα της Ευρωλίγκας σε άλλη λήγει στις 6 Ιανουαρίου, συνεπώς η απόφαση δεν μπορεί να αργήσει. Το κλαμπ δεν θα τον αποζημιώσει αν μείνει σε ομάδα της ACB. Αν αποφασίσει να παραμείνει, δεν θα είναι μέλος της αποστολής. Το συμφέρον του συλλόγου μας είναι πάνω από όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x