Γενικά

Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια το πρώτο γκολ του Κριστιάνο, με προπονητή τον Μπόλονι!

Στις 7 Οκτώβρη του 2002 ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας ως προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι!

Μπορεί πλέον το «κοντέρ» να γράφει 905 γκολ, όμως 22 χρόνια πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ακόμη ένα 17χρονο παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες, που βίωνε τις πρώτες συμμετοχές της επαγγελματικής του καριέρας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο πορτογαλικός σύλλογος από τον οποίο ο «CR7» ξεκίνησε την καριέρα του θυμήθηκε πως σαν σήμερα, στις 7 Οκτώβρη του 2002, ο σπουδαίος επιθετικός πέτυχε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ, σε μία αναμέτρηση κόντρα στη Μορεϊρένσε.

Αξίζει να σημειωθεί, για όσους δεν τον θυμούνται, πως προπονητής της Σπόρτινγκ τότε ήταν ο Λάζλο Μπόλονι, πρώην τεχνικός των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος ήταν αυτός που πρώτος διέκρινε το ταλέντο του Ρονάλντο και τον ανέβασε από τη β' ομάδα, ενώ στο βίντεο που ανέβασε η πορτρογαλική ομάδα φαίνεται να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ. Πού να ήξερε πόσα θα ακολουθούσαν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x