Ευρώπη

«Σόκαρε» την ΤΣΣΚΑ η Ούνιξ σε επεισοδιακό ματς

Σε ένα επεισοδιακό ματς, η Ούνιξ νίκησε 83-73 την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στο μεγάλο ντέρμπι της VTB League και την πλησίασε στην κορυφή από τη δεύτερη θέση.

Η Ούνιξ Καζάν των Δημήτρη Πρίφτη και Κώστα Καϊμακόγλου νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη στη Μόσχα 83-73 στο μεγάλο ντέρμπι της VTB League και την πλησίασε από τη δεύτερη θέση στην κορυφή σε ένα επεισοδιακό αγώνα, διεκδικώντας πλέον την πρώτη θέση και αμφότερες τις ομάδες να έχουν απο τέσσερις ήττες.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα... κουβάρι, με τον Χάινς να είναι έξαλλος με τον Πονκρασόφ. Μπήκε στη μέση ο Αντρέι Βατούτιν και κράτησε τον Ρώσο διεθνή σέντερ, ενώ τα «πνεύματα κατεύνασαν» οι δύο προπονητές.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα με +10 στο ημίχρονο. Οι πρωταθλητές της Λίγκας μείωσαν σταδιακά, αλλά τα μεγάλα σουτ των φιλοξενούμενων στο τέλος τους έδωσαν τη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σμιθ με 15 πόντους, ενώ 13 είχε ο Ν' Ντουρ. Σε 20:17, ο Καϊμακόγλου είχε 6 πόντους (3/5 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Για την ΤΣΣΚΑ, ο Ντε Κολό είχε 20 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x