Ευρώπη

Ροντρίγκεθ: «Ο Ιτούδης είναι ο ηγέτης στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ»

Τις φήμες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να περνάει μία μίνι κρίση διέψευσε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος τόνισε πως ο ηγέτης της ομάδας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Στον Δημήτρη Ιτούδη ανήκουν τα… κλειδιά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο Ισπανός γκαρντ τόνισε πως ο Έλληνας προπονητής είναι ηγέτης των αποδυτηρίων της «ομάδας του στρατού».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σέρχι Ροντρίγκεθ στην «Izvestia»:

Για τις φήμες που θέλουν να μην είναι καλό το κλίμα φέτος στην ΤΣΣΚΑ: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η ομάδα μας είναι στην κορυφή της VTB League και είναι στην τριάδα της Ευρωλίγκας, όπου έχουμε πιθανότητες να τερματίσουμε ακόμη και πρώτοι στην κανονική περίοδο. Είμαστε καλά και δεν καταλαβαίνω από πού προέκυψε αυτό. Μπορώ να πω σίγουρα, πως το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Έχουμε πολύ καλό ομαδικό πνεύμα».

Για το αν πέρασε κάποια κρίση η ομάδα: «Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το καλεντάρι είναι δύσκολο, με πολλά παιχνίδια και πτήσεις. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να πας όλο αυτό τον δρόμο με μία… αναπνοή και νίκες μέχρι το τέλος. Από την άλλη, όμως, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν δεχόμαστε την ήττα στην ΤΣΣΚΑ. Αλλά, όταν συμβαίνει, γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε να γίνουν ξανά. Πιστέψτε με, κάθε μέρα η ομάδα δουλεύει πολύ για να γίνει καλύτερη, να παίξει καλύτερα και να είναι έτοιμη για τα κρίσιμα στο τέλος της σεζόν».

Για το ποιος είναι ο ηγέτης των αποδυτηρίων στην «ομάδα του στρατού»: «Ο ηγέτης των αποδυτηρίων είναι ο προπονητής μας, Δημήτρης Ιτούδης. Από άποψη παικτών, δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο. Ο κάθε παίκτης στην ΤΣΣΚΑ έχει πολύ ταλέντο και εάν χρειαστεί μπορεί να πει την άποψή του στα αποδυτήρια και όλοι θα τον ακούσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x