Ευρώπη

Μπάρον: «Ο Περπέρογλου άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα, με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Ο Μπίλι Μπάρον παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη σε σερβικό Μέσο, αποκαλύπτοντας πως ο Στράτος Περπέρογλου ήταν εκείνος που τον επηρέασε περισσότερο στην καριέρα του.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 34ων χρονών πήρε πριν από μερικές ημέρες ο Μπίλι Μπάρον, μετά από μια γεμάτη καριέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ και σε εκείνα της Ευρωλίγκας.

Με αφορμή το τέλος της μπασκετικής του καριέρας, ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στη Σερβία και στο «Meridian Sport», μιλώντας για όλη τη διαδρομή του στον χώρο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα τη διετία 2018-20, αποκαλύπτοντας πως ο Στράτος Περπέρογλου ήταν εκείνος που άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα πάνω του, καθώς, τον έκανε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να πιστέψει στον εαυτό του!


«Ο Στράτος άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα, όταν ήμουν στον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν ήσυχος και παρότι ήρθαμε κοντά, δεν μιλούσε πολύ. Ο τρόπος που οργάνωνε τη δουλειά του, η ηρεμία του. Η αυτοπεποίθησή του με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x