Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Στη λίστα του Guardian με τα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως συμπεριλήφθηκε ο Κωστούλας

Ο Μπάμπης Κωστούλας σύμφωνα με τον Guardian βρίσκεται μέσα στα 60 κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως.

Πολλά βλέμματα έχει τραβήξει πάνω του ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπάμπης Κωστούλας.

Ο νεαρός έκανε το όνομα του την περσινή σεζόν, καθώς ήταν το κορυφαίο κανόνι της «ερυθρόλευκης» επίθεσης, με την Κ19 του Ολυμπιακού, όπου ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Youth League.

Πλέον έχει ξεκινήσει να παίρνει ευκαιρίες και με την πρώτη ομάδα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να του δίνει τις ευκαιρίες τις οποίες ο νεαρός πιάνει από τα μαλλιά.

Ο Guardian δημοσίευσε μία λίστα με τα 60 κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως, με τον Μπάμπη Κωστούλα να δίνει το «παρών».

Συγκεκριμένα ο Guardian αναφέρει χαρακτηριστηκά:
«Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας το Conference League την περασμένη σεζόν, αλλά δεν είναι λιγότερο αξιοσημείωτο ότι η ομάδα νέων κατέκτησε το Youth League. Ο Κωστούλας ήταν το νεαρότερο μέλος της ομάδας που κέρδισε την Ίντερ και την Μπάγερν Μονάχου στο δρόμο για τον τελικό, στον οποίο νίκησε τη Μίλαν με 3-0.

Ο δυνατός σέντερ φορ σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε δύο ασίστ σε οκτώ ματς και τράβηξε τα βλέμματα με το όραμα και τις ποιοτικές του πάσες. Καλός στον αέρα, απειλεί στην περιοχή του πέναλτι, αλλά του αρέσει να κινείται πιο πίσω και είναι γρήγορος στα πόδια».


Τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού έχουν πλέον παγκόσμια αναγνώριση και με τον τρόπο που αποδεικνύουν την αξία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το μέλλον τους προβλέπεται λαμπρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x