Ευρώπη

Πρόεδρος Ούνιξ: «Θέλουμε να μείνει ο Πρίφτης, αλλά…»

Αν και επιθυμεί την παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας, ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν τόνισε πως αυτή θα την κρίνουν διάφοροι παράγοντες.

Η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνιξ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την τελική απόφαση της Ευρωλίγκας στις 24 Μαΐου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Καζάν θέλει να κρατήσει τον Έλληνα κόουτς, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται στο 100% από τον ίδιο, όπως δήλωσε στον Τύπο της Ρωσίας.

«Περιμένουμε την απόφαση της Ευρωλίγκας στις 24 Μαΐου. Αυτό θα είναι το κλειδί για τις αποφάσεις μας. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα πως θα συνεχιστούν οι ομαδικές προπονήσεις στο Καζάν. Έχουμε πολλούς ξένους, ειδικά Αμερικανούς. Τα σύνορα είναι κλειστά. Θα μπορούμε να πετάξουμε; Επίσης, η μάχη κατά του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει ακόμη και μερικές χώρες περνούν ακόμη δύσκολα. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά, θα ήθελα να… σβήσω τη φετινή σεζόν και να δώσω την ευκαιρία στις ομάδες να κοιτάξουν την επόμενη», δήλωσε αρχικά στην «Izvestia» ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ και πρόσθεσε αναφορικά με το μέλλον του Δημήτρη Πρίφτη:

«Το συμβόλαιο του Πρίφτη έχει οψιόν αποδέσμευσης το καλοκαίρι, τόσο από τη μεριά της ομάδας, όσο και από τη δική του. Έχουμε την επιθυμία να κρατήσουμε τον Πρίφτη για πολλά χρόνια. Μας έχει δείξει θετικά στοιχεία και ξέρει όλους τους παίκτες. Δεν έχουμε κάποιον άλλον υποψήφιο, αλλά η κατάσταση αλλάζει συνεχώς. Εάν το Eurocup αποφασίσει τη λήξη του, τότε θα πρέπει να δείξει κάποια αποτελέσματα. Αυτό, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη μοίρα του προπονητή. Επίσης, το μπάτζετ θα μειωθεί, καθώς και οι χορηγοί μας βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό, μπορεί να επηρεάσει την επέκταση του συμβολαίου του. Γι’ αυτό, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα πως θα είναι η ομάδα την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x