Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει απόλυτα την οικογένεια του Μπάλντοκ

Είναι ξεκάθαρη η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού θα σταθεί δίπλα σε όλα τα επίπεδα στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου με την επίκληση προς όλους να σεβαστούν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ κάτι που αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή και παράκληση της οικογένειάς του δεν θα είναι η μόνη κίνηση στήριξης του Παναθηναϊκού.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πρόθεση της πράσινης ΠΑΕ και όλων των ανθρώπων αυτής να στηρίξουν την οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας με κάθε τρόπο. Ο Παναθηναϊκός θα αγκαλιάσει με όλους τους τρόπους τόσο την σύζυγο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή όσο και το παιδί του και θα σταθεί δίπλα τους σε όλα τα επίπεδα.

Θυμίζουμε -επίσης- ότι στη γραπτή του δήλωση ο Γιάννης Αλαφούζος εκφράζει την ελπίδα του να μην χρειαστεί από την ΠΑΕ να γίνουν κινήσεις στην δικαιοσύνη για να προστατευθεί η μνήμη του παίκτη.

«Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του. Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George», αναφέρει σε ένα μέρος της δήλωσής αυτής ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x