Ευρώπη

Ντε Κολό: «Με ήθελε από τον... Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς»

Ο Νάντο Ντε Κολό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, με το ενδιαφέρον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προς το πρόσωπό του να κρατά από την εποχή του Παναθηναϊκού!

Αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξή του στην «Equipe» ο Νάντο Ντε Κολό.

Ο Γάλλος γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, δήλωσε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον ήθελε από την εποχή του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως το ΝΒΑ τον ενδιέφερε, αλλά δεν ήταν προτεραιότητά του.

Από ‘κει και πέρα, ο 32χρονος αναφέρθηκε στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και στις δύο προσφορές που είχε από την Ισπανία (Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης).

«Το ΝΒΑ ήταν μία πιθανότητα, αλλά οι συζητήσεις απαιτούσαν χρόνο. Δεν ήταν προτεραιότητά μου. Για μένα ενδιαφέρονταν οι Ράπτορς, Μπακς και Χόρνετς, αλλά δεν μου είχαν κάνει ποτέ επίσημη πρόταση», δήλωσε αρχικά στην «Equipe» ο Ντε Κολό και πρόσθεσε:

«Η ΤΣΣΚΑ μου είχε κάνει πρόταση ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια, αλλά την απέρριψα, καθώς είχα αποφασίσει ήδη να αποχωρήσω. Είχα δύο προτάσεις από την Ισπανία, όμως αποδέχθηκα την πρόταση της Φενέρμπαχτσε λόγω του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και των οπαδών τους που δημιουργούν μία “καυτή” ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάτι που δεν έβλεπα στη Μόσχα».

Για το αν έχει μιλήσει ήδη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Έχουμε μιλήσει λίγο ναι και μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που πήγα. Η φιλοσοφία του είναι σχεδόν ίδια με του Ιτούδη. Με τον Ομπράντοβιτς είχαμε μιλήσει από την εποχή του στον Παναθηναϊκό, ενώ με ήθελε στη Φενέρ όταν ήμουν στη δεύτερή μου χρονιά στο ΝΒΑ (2013/14), αλλά απέρριψα τότε την πρόταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x