Ευρώπη

Ντατόμε: «Εμείς και ο Ομπράντοβιτς ήμασταν απογοητευμένοι φέτος»

Την απογοήτευση όλων για τη φετινή εικόνα της Φενέρμπαχτσε, μετέφερε ο Λουίτζι Ντατόμε.

Μεγάλη απογοήτευση από όλους επικρατούσε στη Φενέρμπαχτσε φέτος, λόγω της μέτριας εικόνας που είχε, όπως είπε ο Λουίτζι Ντατόμε.

Ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε πως οι παίκτες της τουρκικής ομάδας αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά και πως και το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν τόσο… ρόδινο, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ εξέφρασε και την απαισιοδοξία του για τη συνέχεια της φετινής σεζόν.

«Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα και δεν ήμασταν σωματικά έτοιμοι. Υπήρχαν παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήμασταν λίγοι στις προπονήσεις και πολύ γρήγορα ξεκινήσαμε τη σεζόν. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Τουρκίας. Νικήσαμε τα οκτώ από τα τελευταία δώδεκα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Πηγαίναμε καλά. Στον κόσμο άρεσε αυτό. Τα τελευταία χρόνια ήταν σαν να ήμασταν στην… Ντίσνεϊλαντ. Πάντα ο κόσμος περιμένει κάτι από εμάς, αλλά μία κατάκτηση δεν είναι εύκολη», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός φόργουορντ στον Τύπο της γειτονικής χώρας για το φετινό ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε στη χρονιά.

Αναφορικά με το πόσο εφικτό είναι να ξεκινήσουν ξανά οι φετινές διοργανώσεις: «Είναι απαραίτητο να διαφυλάξουμε την υγεία όλων, όχι μόνο των παικτών. Μπορεί ένας παίκτης να νοσήσει και να κολλήσει την οικογένειά του και το περιβάλλον του. Όλα θα πρέπει να είναι ασφαλή. Περιμένουμε πολύ καιρό. Ανεξαρτήτως πόση γυμναστική κάνουμε τώρα, μπορεί να προκύψουν τραυματισμοί. Στις 24 Μαΐου θα αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Μπορεί να έχουν γίνει πολλά μέχρι τότε. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει ξανά η σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι η υγεία θα μπει σε πρώτο πλάνο και πιστεύω ότι θα παρθεί η καλύτερη απόφαση».

Σε ερώτηση για το «κατσάδιασμα» από τον Ομπράντοβιτς σε ένα τάιμ άουτ: «Βασικά, αυτά είναι μέρος της ζωής μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ομπράντοβιτς. Ξέρω πόσο πολύ με εκτιμά. Τα λεπτά που μου δίνει στο παρκέ είναι η καλύτερη απόδειξη ότι με εμπιστεύεται. Αυτή την σεζόν, εμείς και ο Ομπράντοβιτς ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Επίσης, έχει και διαφορετικές αντιδράσεις. Αλλά, μόνο αυτά δείχνουν οι κάμερες και λυπάμαι που φάνηκε μόνο αυτό. Είναι μέρος της ζωής μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x