Ευρώπη

Ναβάρο: «Είναι απίθανο να επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν δύο μήνες πριν»

Εξαιρετικά δύσκολα θα επιστρέψουν οι ομάδες στην κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή, όπως δήλωσε ο προπονητής της Ανδόρας, Ίμπον Ναβάρο.

Αισιόδοξος ότι θα διεξαχθεί κανονικά η τελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Ίμπον Ναβάρο, με τον προπονητή της Ανδόρας όμως να τονίζει πως είναι σχεδόν απίθανο να φτάσουν οι ομάδες στην κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

«Θα είναι απίθανο να επιστρέψουν οι ομάδες στην κατάσταση που ήταν πριν από δύο μήνες, από την στιγμή που οι παίκτες δεν κάνουν τίποτα όλο αυτό το διάστημα και αυτό δεν γίνεται ούτε το καλοκαίρι. Θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, εφόσον παίξουμε ξανά», δήλωσε αρχικά ο Ίμπον Ναβάρο και συνέχισε με την κατάσταση των παικτών του:

«Μερικοί δεν ήταν τόσο καλά, καθώς έχουν δύο μήνες να προπονηθούν. Όσο προχωρούν οι προπονήσεις, τότε ορισμένοι θα τα πηγαίνουν καλύτερα. Ακολουθούμε μία ομαλή διαδικασία για την επιστροφή. Όλα είναι στον σωστό δρόμο. Είμαι αισιόδοξος εδώ και καιρό, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα παίξουμε ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x