Ευρώπη

Μιζράχι: «Έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά, θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί η σεζόν»

Ο Σιμόν Μιζράχι αναφέρθηκε στις οικονομικές ζημιές που έχει υποστεί η Μακάμπι από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «one.co.il» και στάθηκε στην τωρινή οικονομική κατάσταση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και στα δεδομένα για την επανέναρξη της σεζόν στο Ισραήλ.
Ο Μιζράχι έκανε λόγο για μια κρίση με τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις και υπογράμμισε πως, αν συνεχιστεί η φετινή σεζόν, οι παίκτες θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.

«Η Μακάμπι και εγώ έχουμε περάσει από πολλούς "πολέμους". Πάντα κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να μην σταματήσουν οι αγώνες στο πρωτάθλημα και την Euroleague. H τωρινή κρίση έχει δημιουργήσει μια τρομερή ζημιά. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει.

Η πανδημία έχει προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ποιος θα μας χρηματοδοτήσει, αν συνεχιστεί η σεζόν; Τα διαμερίσματα των παικτών, τα αυτοκίνητα, οι μισθοί, τα αεροπορικά εισιτήρια... Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν οι διοργανώσεις αρχίσουν την επόμενη σεζόν χωρίς κόσμο.

Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένα νούμερα και να κρίνω τι γράφει ο καθένας. Όμως, η οικονομική ζημιά είναι τεράστια. Μην ξεχνάτε πως τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα τηλεοπτικά δικαιώματα», συμπληρώνοντας πως:

«Το πιο βασικό θέμα είναι η ασφάλεια όλων. Η νέα σεζόν θα είναι πολύ δύσκολο να αρχίσει χωρίς κόσμο. Από την άλλη, αν συνεχιστεί η τρέχουσα σεζόν, οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν από ένα καμπ τουλάχιστον τριών εβδομάδων για να αποφύγουμε το ρίσκο τραυματισμών. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x