Τένις

Τέλος εποχής: Ανακοίνωσε την απόσυρσή τού ο σπουδαίος Ράφα Ναδάλ!

Με μια λιτή ανάρτηση στα social media, ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας, Ράφα Ναδάλ, ανακοίνωσε την απόσυρσή τού από το τένις!

Την απόφασή τού να αποσυρθεί από το τένις μετά από μια τεράστια καριέρα 25 και πλέον ετών ανακοίνωσε ο σπουδαίος, Ράφα Ναδάλ!

Ο Ισπανός τενίστας, εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ευχαρίστησε το άθλημα, αλλά και τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες, κάνοντας γνωστή την απόσυρσή τού μετά το Davis Cup του Δεκεμβρίου του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μάλαγα.

Αναλυτικά στην ανάρτησή τού αναφέρει:

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό τένις», ανέφερε με λύπη στα μάτια ο 38χρονος τενίστας, κάτοχος 22 Grand Slam «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, ειδικά αυτά τα δύο τελευταία. Δεν μπόρεσα να παίξω χωρίς περιορισμούς. Είναι μια δύσκολη απόφαση, που μου πήρε χρόνο να πάρω, αλλά σε αυτή τη ζωή όλα έχουν αρχή και τέλος. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλω ένα τέλος σε μια καριέρα που ήταν μεγάλη και πολύ πιο επιτυχημένη από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ».

Ο 38χρονος τενίστας, έχει καταφέρει να κερδίσει 22 συνολικά Grand Slam, εκ των οποίων τα 14 του Rolland Garros, δύο φορές το Wimbledon, ισάριθμες το Australian Open και τέσσερις φορές το USA Open.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x