Ευρώπη

Ματσιούλις: «Με τον Θίοντορ παίζουμε καλύτερα»

Ο Γιόνας Ματσιούλις βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την άφιξη της αποστολής της Ένωσης στη Λιθουανία. Τι είπε για την ΑΕΚ, αλλά και για τον Τζόρνταν Θίοντορ.

Απόλυτα φυσιολογικά ο πολύπειρος Γιόνας Ματσιούλις, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους των λιθουανικών ΜΜΕ, κατά την άφιξη της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με την Λιετκαμπέλις. Ο 34χρονος (σε λίγες μέρες φόργουορντ) τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, μίλησε για την πρόκληση του Διηπερωτικού, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Τζόρταν Θίοντορ.

« Θα είναι ενδιαφέρον το ταξίδι, μέσα σε έξι μέρες θα παίξουμε δύο παιχνίδια. Αυτοί έχουν διαφορά 8 ωρών. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον. Είναι ένα κλαμπ που θα λάμψει. Έχουμε καλή οικονομική βάση καλό προπονητικό κέντρο που είναι ίδιο με αυτό που έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά δύο ομάδες μοιράζονται και τον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Όλα είναι περίφημα παίζω συνεχώς και ευτυχισμένος».

Όσο για τα στοιχεία που δίνει ο Θίοντορ με τον ερχομό του στην ομάδα: « Απλότητα, είναι δυνατός στην άμυνα ξέρει πολύ καλά πώς να παίζει το ένας με έναν. Οπωσδήποτε με τον Θίοντορ παίζουμε καλύτερα».

Αναφορικά με το αν βλέπει τα ματς της Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα, απάντησε: Ναι τα παρακολουθώ. Ίσως να μην είναι στην καλύτερή τους φόρμα αλλά έχουν ελπίδες να μπούμε στα πλέι οφ. Τους εύχομαι καλή τύχη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x