Ευρώπη

Λεμιάν: «Πολύ ανώτερη η ΑΕΚ»

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο τεχνικός της Ντιζόν, Λοράν Λεμιάν.

Στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στάθηκε ο προπονητής της Ντιζόν, Λοράν Λεμιάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Γάλλος προπονητής αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Επίσης, ο φόργουορντ Αλεξάντερ Σαζάνγκ ανέφερε ότι η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λοράν Λεμιάν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΑΕΚ-Ντιζόν:

- Για το παιχνίδι: «Η διαφορά στο σκορ δείχνει και τη διαφορά των δύο ομάδων. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα στην αρχή και να βγάλουμε επιθετικότητα στο παιχνίδι μας. Κάναμε όμως πολλά λάθη κι έτσι δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Η ΑΕΚ τα εκμεταλλεύτηκε, βγήκε στον αιφνιδιασμό, είχε και καλή ανάπτυξη κι έφτασε στη νίκη. Στην επίθεση εκτός από τα πολλά λάθη, χάσαμε και πολλά ελεύθερα σουτ. Έτσι, δώσαμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους μας».

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ Αλεξάντερ Σαζάνγκ είπε: «Ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Είναι δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ που έχει τόσο καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι της. Από κάποια στιγμή και μετά τα παρατήσαμε στην άμυνα και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε, καθώς είχε καλό ροτέισον. Ήταν έτοιμη να παίξει μετά το ημίχρονο και έβγαλε ένταση. Έπρεπε κι εμείς να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x