Ευρώπη

Ιτούδης: «Είμαι έτοιμος για δουλειά. Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ ξέρουν τι σημαίνει ΤΣΣΚΑ»

Ενθουσιασμένος που ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πλέον είναι έτοιμος να πιάσει ξανά… δουλειά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Πανέτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στην ΤΣΣΚΑ δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έφτασε τη Δευτέρα (31/8) στη Μόσχα αφού ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που επέστρεψε στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ ανέφερε πως οι Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ είναι παίκτες υψηλής ποιότητας, που ξέρουν τι αντιπροσωπεύει η «ομάδα του στρατού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Είμαι καλά και έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα και έχει και καλό καιρό. Έχω να πω ότι είμαι έτοιμος για δουλειά. Επέστρεψα και άφησα πίσω τον κορωνοϊό. Έδωσα αυτή τη μάχη και νίκησα, μαζί με τους γιατρούς φυσικά. Τώρα, το επόμενο που θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς έλαβα πολλά μηνύματα υποστήριξης. Γι’ αυτό, πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι σε εκείνους και τις οικογένειές τους να παραμείνουν μακριά από αυτό τον ιό και οποιοδήποτε πρόβλημα και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Ανυπομονώ.

Όλες αυτές τις ημέρες επικοινωνούσα με τους παίκτες και τους προπονητές και έβλεπα τις προπονήσεις και τα φιλικά. Οπότε γνωρίζω την κατάσταση. Οι παίκτες προσαρμόζονται. Προφανώς, οι Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ είναι καινούριοι, αλλά μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δει, έχουν σχεδόν προσαρμοστεί και θα έλεγα γρήγορα. Περιμένουμε και από τους δύο το 100% και ακόμη παραπάνω. Και οι δύο έχουν μεγάλο κίνητρο, είναι ενθουσιασμένοι και την ίδια στιγμή γνωρίζουν που ήρθαν και τι αντιπροσωπεύει η ΤΣΣΚΑ. Την ιστορία, το παρόν και τι θέλει το μέλλον για την ΤΣΣΚΑ. Είναι και οι δύο υψηλής ποιότητες παίκτες και έχουν το κίνητρο για να βοηθήσουν την ΤΣΣΚΑ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x