Euroleague

Τρινκιέρι για Ζήση: «Μοναδικός παίκτης και άνθρωπος, αποτελεί παράδειγμα»

Το εγκώμιο του Νίκου Ζήση έπλεξε ο Ιταλός προπονητής της Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι, επιλέγοντάς τον στην πεντάδα των παικτών που έχουν σημαδέψει την καριέρα του!

Έσταξε μέλι για τον Νίκο Ζήση ο Αντρέα Τρινκιέρι!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας, ο Ιταλός προπονητής της Ζαλγκίρις κλήθηκε να επιλέξει την πεντάδα των παικτών που έχουν σημαδέψει την καριέρα του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν την τριετία 2015-18, στη Γερμανία και στην Μπάμπεργκ, με τον Τρινκιέρι να τον αποκαλεί μοναδικό παίκτη και άνθρωπο, παράδειγμα σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε και επέκταση του προπονητή στο παρκέ, επιλέγοντάς τον στην πεντάδα του μαζί με τους Χαινς, Μπαζίλε, Λούτσιτς και Μέλι.

«Μου λείπουν τα πάντα σε εκείνον. Μοναδικός παίκτης. Μοναδικός άνθρωπος. Μπορεί πραγματικά να καθορίσει τον τόνο, αποτελεί παράδειγμα για μία ομάδα. Πάντα λέει ότι τον βοήθησα αρκετά, όμως εγώ θα έλεγα ότι εκείνος με βοήθησε ως προπονητή, να είμαι αυτός που είμαι. Είναι η επέκταση του προπονητή στο παρκέ. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων, γιατί με βοήθησε πραγματικά να εξελιχθώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αντρέα Τρινκιέρι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x