Ευρώπη

Ίβκοβιτς: «Είχα πει στον Ζοτς ότι είναι μεγάλο ρίσκο να πάει στην Παρτίζαν»

Μόνο κέρδος θα έχουν η Παρτίζαν και το μπάσκετ της Σερβίας, από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτίζαν, έπαιξε η μεγάλη αγάπη που έχει για την ομάδα, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο «Ντούντα» αποκάλυψε πως είχε πει στον Ζοτς πως έχει μεγάλο ρίσκο η απόφασή του, αλλά από την άλλη θα φέρει μεγάλα κέρδη στο μπάσκετ της Σερβίας.

«Είχαμε μιλήσει με τον Ομπράντοβιτς πριν πάρει την απόφασή του. Είμαστε κουμπάροι, οπότε έχουμε πολύ καλή σχέση. Του είχα πει ότι είναι μεγάλο ρίσκο να αναλάβει, αλλά από την άλλη θα ήταν πολύ καλό για το μπάσκετ της χώρας μας. Ο Ζέλικο λατρεύει την Παρτίζαν και αυτό αποδείχθηκε», δήλωσε αρχικά ο Ντούντα στη «Novosti» και σε ερώτηση για το αν μπορεί να βγει χαμένος ο Ζοτς:

«Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάτι. Τι έχει να χάσει; Ο Ζοτς έχει πλούσια ιστορία με πολλούς τίτλους και δεν έχει κάτι να χάσει. Είμαι σίγουρος για τη δουλειά που κάνει και μόνο να βοηθήσει μπορεί την Παρτίζαν και το μπάσκετ. Ο Ζέλικο, επίσης, πιστεύει ότι το Βελιγράδι μπορεί να έχει δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x