Ευρώπη

Κοντά σε συμφωνία με τον Σάμπεν Λι για αντί-Γουίλμπεκιν η Φενέρμπαχτσε

Κοντά σε συμφωνία με τη Μανίλα για την απόκτηση του Σάμπεν Λι βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Τις υπηρεσίες του Σκότι Γουίλμπεκιν θα στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα - ίσως και για όλη τη σεζόν - Φενέρμπαχτσε, με τον Αμερικανό γκαρντ να τραυματίζεται σοβαρά στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα.

Ο 31χρονος εκρηκτικός γκαρντ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στα τέλη της πρώτης περιόδου, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Κάπως έτσι και πριν καλά-καλά ξεκινήσει η φετινή σεζόν, η Φενέρ είναι «αναγκασμένη» να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του πολύπειρου άσου. Σύμφωνα με το «Eurohoops», οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σάμπεν Λι της Μανίσα!

Μάλιστα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ, ο οποίος μετράει 134 συμμετοχές στο ΝΒΑ με 5,2 πόντους, 2,8 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τις φανέλες των Πίστονς, Σίξερς και Σανς.

Φέτος το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί με τη φανέλα της τουρκικής Μανίσα, εντυπωσιάζοντας στο πρώτο του παιχνίδι στο BCL, εκεί όπου κατέγραψε 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ στη νίκη της ομάδας του επί της Μούρθια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x