Ευρώπη

Γιασικεβίτσιους: «Η Μπάρτσα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα»

Τουλάχιστον αποκαλυπτικός ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Για το λόγο που άφησε την Μπαρτσελόνα το 2003, την φοβερή σεζόν που έκανε με την Ζαλγκίρις, τη φετινή σεζόν και πολλά ακόμη μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όσον αφορά το μακρινό 2003 και την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα τόνισε: «έφυγα γιατί κάποιοι δεν αγάπησαν εμένα και τη δουλειά μου. Όταν συμβαίνει αυτό, σαν αθλητής πρέπει να ψάξεις αλλού».

Για το πως ήρθε σε συμφωνία με τους Καταλανούς, υπογράμμισε: «Κατ' αρχάς, έπρεπε να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Όταν το συνειδητοποιήσαμε, φτάσαμε χωρίς να το καταλάβουμε σε συμφωνία».

Για την τρομερή σεζόν με την Ζαλγκίρις το 2018, είπε: «τίποτα δεν μας ήρθε έτσι. Δεν γίνονται θαύματα. Είχαμε μεγάλο σεβασμό προς όλες τις ομάδες που παίξαμε. Δουλέψαμε σκληρά».

Όσον αφορά το αν πίστευε πως θα επέστρεφε στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής 20 χρόνια μετά, δήλωσε: «όχι δεν το πίστευα. Η Μπάρτσα είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για εμένα».

Όσον αφορά τους Νικ Καλάθη, Τομά Ερτέλ, Χάνγκα και Μπολμάρο, τόνισε: «οι γκαρντ πρέπει να σκέφτονται τους άλλους. Ως προπονητής θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ ώστε να τους βοηθήσω. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να νιώσουν πιο άνετα και να βρουν τους εαυτούς τους».

Επιμέλεια: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x