Ευρώπη

«Εκνευρισμένοι στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία με τη Ρεάλ»

Έντονος εκνευρισμός για τη διαιτησία του Τελικού του Σούπερ Καπ από την Μπαρτσελόνα.

Επικρατεί ένας χαμός στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, λόγω της κακής όπως χαρακτηρίζουν διαιτησίας στον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η καταλανική «Sport», οι «Μπλαουγκράνα» κάνουν λόγο για έντονο εκνευρισμό της διοίκησης και του σταφ της ομάδας, λόγω της ασέβειας όπως χαρακτηρίζουν που έδειξαν στο σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και δη ως προς τον Νικόλα Μίροτιτς.

Όπως τονίζει ο ρεπόρτερ της εν λόγω σελίδας, Τσάβι Μαρτίνεθ Ολιβάρ, υπάρχει ένας γενικότερος προβληματισμός όσον αφορά την αντιμετώπιση των διαιτητών προς την ομάδα της Βαρκελώνης τα τελευταία χρόνια.

«Στην Μπαρτσελόνα θυμόντουσαν πως ο Μίροτιτς κέρδιζε πολλές βολές ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κάτι λογικό, αν σκεφτεί κανείς την ποιότητά του στην επίθεση. Όμως, αυτό έχει αλλάξει. Ο Μίροτιτς έχει χάσει τον σεβασμό των διαιτητών στην ACB και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως στον τελικό. Στην Μπαρτσελόνα δεν θεωρούν πως ο "Νίκο" πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά θέλουν να παίρνει τον σεβασμό που αξίζει πάνω στο παρκέ, όπως συμβαίνει με παίκτες σαν τον Καμπάτσο. Αυτό είναι κάτι που απασχολεί την "Μπάρτσα", η οποία έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για τη διαιτησία της ισπανικής λίγκας. Στην ομάδα δεν ζητούν χάρες. Ζητούν απλά τον σεβασμό των διαιτητών», δήλωσε ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Δείτε τι είπε


Επιμέλεια: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x