Ευρώπη

Βατούτιν: «Δεν έπρεπε να χάσουμε από τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε βρει τον αντι-Κλάιμπερν»

Στον σοβαρό τραυματισμό του Γουίλ Κλάιμπερν απέδωσε ο Αντρέι Βατούτιν τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τον προβληματισμό και την απογοήτευση που επικρατεί φέτος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μοιράστηκε ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» ανέφερε πως η μέτρια εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη οφείλεται στον σοβαρό τραυματισμό του Γουίλ Κλάιμπερν, όπου ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ, δικαιολογώντας απόλυτα την πρόσφατη ήττα στη Μαδρίτη, ωστόσο από την άλλη τόνισε πως στη συνέχεια της Ευρωλίγκας ενδεχομένως να κοστίσουν εκείνες από Ολυμπιακό, Βιλερμπάν και Μπασκόνια.

«Θα μιλήσω ειλικρινά, η ήττα στη Μαδρίτη δεν ήταν μεγάλη έκπληξη. Να είμαστε ρεαλιστές. Το πρόβλημά μας δεν είναι ότι χάσαμε στη Μαδρίτη, αλλά ότι χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε κόντρα σε Ολυμπιακό, Βιλερμπάν και Μπασκόνια. Αυτό, μπορεί να μας κοστίσει στη συνέχεια. Μετά την ήττα στην Μπασκόνια η κατάσταση στην ομάδα ήταν τραγική. Στη Μαδρίτη δεν έγινε κάτι τέτοιο. Η Ρεάλ αυτή την στιγμή είναι πιο δυνατή και μόνο με ένα… θαύμα θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Παλέψαμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα «sports.ru».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» αναφέρθηκε στον Γουίλ Κλάιμπερν και τον πιθανό αντικαταστάτη του: «Αρχικά, αυτή η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Κλάιμπερν, ο οποίος είναι η ραχοκοκαλιά της σε επίθεση και άμυνα. Είναι αδύνατο να βρούμε παίκτη που μπορεί να παίξει από το “1” μέχρι το “4” και να μαρκάρει τις ίδιες θέσεις. Εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος μπορεί να το κάνει αυτό στην Ευρώπη. Υπάρχει πρόβλημα στο ρόστερ και δεν έχει βρεθεί λύση ακόμη. Δεν θα αρνηθούμε ενίσχυση, αλλά ψάχνουμε ακόμη στην αγορά, όπου μας έχουν προταθεί παίκτες, χωρίς ωστόσο να έχουμε ξεχωρίσει κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x