Ευρώπη

Ανανέωσε με Φενέρμπαχτσε ο Γκεραρντίνι

Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, παραμένει για δύο ακόμα χρόνια γενικός διευθυντής της.

Στην διοίκηση της Φενέρμπαχτσε μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα.

Παρά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο ιταλός, πολύ σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία και το «χτίσιμο» της τουρκικής ομάδας, παράγοντας, συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να ηγηθεί μαζί με τον νέο προπονητή της προσπάθειας στην μετά-Ζοτς εποχή. Η σημαντική αυτή εξέλιξη, ενδέχεται να λειτουργήσει καθοριστικά στο θέμα του επόμενου τεχνικού, που ως γνωστό, η Φενέρ επιθυμεί να είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για να αναλάβει, όμως ένας από τους βασικούς όρους που είχε θέσει, ήταν να παραμείνει στην ομάδα ο Γκεραρντίνι. Αυτόματα, η παραμονή του τελευταίου, δεν αποκλείεται να επηρεάσει θετικά την απόφαση του «Σάρας», που αναμένεται τις επόμενες ημέρες και αφού τελειώσει και το ισπανικό πρωτάθλημα. Και αυτό διότι υπάρχουν φήμες ότι περιμένει το τι θα γίνει στη Μπαρτσελόνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, για να κριθεί οριστικά η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε. Ευχαριστώ την διοίκηση γι’ αυτό. Μετά από επτά υπέροχες σεζόν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλια. Θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και την περιπέτεια. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να είναι στο πλευρό μας όπως ήταν και στο παρελθόν. Θα χρειαστούμε την υποστήριξή τους περισσότερο από ποτέ και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταμείψουμε για αυτό», ήταν η δήλωση του Μαουρίτσιο Γκεραρεντίνι με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του.

>

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x